12642464_10152907787622609_2023915136348037932_n

Nikki van Mackelenbergh-Schuttrups

Erik helpt mij nu al ongeveer 2,5 jaar met voeding en training. In juli 2015 begon hij zijn eigen bedrijf en wilde ik ook persoonlijk door hem begeleid worden. We zijn begonnen met 1 avond in de week waarbij Erik aan huis training geeft. Inmiddels is er een tweede avond bijgekomen in de sportschool. Hiernaast geeft Erik mij trainingsschema’s die ik zelf in de sportschool moet uitvoeren.

Mijn hoogtepunt qua definitie is alweer een tijdje terug. Hierbij wilde ik voor de shoot een laag vetpercentage halen. Momenteel zijn wij alweer eventjes bezig om meer spiermassa aan te komen en mijzelf voor te bereiden voor mijn bruiloft. Dan wil ik er nog beter uitzien dan toen. Met Erik zijn hulp gaat dat zeker lukken!

Met de hulp van Erik ben ik in totaal 8 kg afgevallen en veel sterker geworden. Erik leert mij effectief trainen en de bewuste keuzes maken met eten.

Door het sporten heb ik meer energie gekregen en minder last van oude blessures. Erik weet hoe hij hiermee om moet gaan en hoe je je lichaam sterker kan krijgen zonder dat de blessures belast raken. Dankzij Erik is elke training uitdagend en fun!

Kortom een toppertje dus!

Progressie


Vetpercentage afgevallen0%percentage afgevallen0%


Datum
Categorie
Afvallen, Krachttraining
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.