Recensies

 • Alles
 • Afvallen
 • Krachttraining
 • Uithoudingsvermogen

Wat zeggen anderen over Erik

Fithuis by Erik Gouw IconFithuis by Erik Gouw

Oude Torenstraat 45, Hilversum

5,0 80 reviews

 • Avatar Anna Bencivinni ★★★★★ een week geleden
  Ik was op zoek naar een trainer en gym waar ik makkelijk naar binnen kan lopen en die heb ik gevonden! Daar waar je bij sommige sportscholen een drempel voelt om te starten en vooral door te gaan, is dit bij Fithuis zeker niet het geval. … More De kleinschaligheid en de toegankelijkheid die Erik biedt zorgt ervoor dat je blijft terug komen en met plezier aan het werk gaat.
  Erik is een deskundige trainer. Weet waar hij het over heeft en zijn begeleiding is heel prettig. Duidelijke instructies en steeds op zoek naar een volgende level. Toen ik een lichte blessure had werd het programma moeiteloos aangepast en kon ik gewoon verder trainen. Ik ben blij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald en kijk uit naar de komende periode! Samen met Erik weer een plan maken en daar naar toe werken op een professionele en gedegen manier. Ready to get fit? Dan moet je zeker bij het Fithuis zijn!
 • Avatar Willemijn Ten Oever ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik neem sinds februari deel aan de small group trainingen. Na veel mislukte pogingen in een sportschool zonder begeleiding is het eindelijk gelukt een sportschool te vinden waarin ik gemotiveerd ben om te gaan. Omdat ik vaak dezelfde mensen … More zie tijdens de lessen, is het ook nog eens gezellig.
  Je krijgt tijdens de krachttraining veel begeleiding: Erik geeft het aan als je een beweging niet goed uitvoert en legt uit hoe je je techniek kan verbeteren. Daarnaast is er veel tijd om vragen te stellen. Ik vind het zelf heel leuk om zo meer te leren over fitness. Je kunt zelf bepalen welk gewicht je pakt voor de krachttraining, dus je kunt op elk moment instappen. De uitdaging is om door de tijd heen steeds meer gewicht te proberen. Ook motiveert het om te zien dat bepaalde oefeningen steeds beter gaan.
  Door de krachttraining en de HIIT trainingen voel ik mij veel fitter en ik ben lichamelijk snel resultaat gaan zien. Ik blijf hier zeker sporten!
 • Avatar Chin chin Fu ★★★★★ een week geleden
  Wat een fijne sportschool. Ik ben begonnen met de Small Group Trainingen en onlangs gestart met personal trainer bij Erik. Heel erg fijn en mega effectief. Ik wist niet dat ik in zo een korte tijd zo sterk kon worden. Dus dank aan de professionele … More begeleiding. Ook de afwisseling met Small Group Training is erg fijn en kan goed gecombineerd worden.
 • Avatar David ★★★★★ 3 maanden geleden
  Fithuis is een fijne gym om in te trainen. De plus zit hem in de professionele begeleiding van Erik , gezamenlijk een realistisch persoonlijk doel met je stellen, in de Small Group Training uitdaging te bieden aan de hele groep qua oefeningen, … More de groepsdynamiek aanvoelen en daarop anticiperen waardoor er een prettige sfeer is en daarnaast je te laten groeien in de manier waarop je de uitwerking van je oefening moet doen. Sinds ik bij Erik sport heb ik geen last meer van onnodige blessures bij het uitvoeren van oefeningen en maak ik merkbare stappen in mijn conditie. Kort samengevat , een professionele, strakke en gezellige gym met een professionele begeleiding waar je met plezier heen gaat.
 • Avatar Jacqueline Egger ★★★★★ in de afgelopen week
  Fijne, kleinschalige sportschool met goede begeleiding.
  De combinatie van personal training en small group training is heel fijn!
  Zeker een aanrader voor als je op een effectieve en persoonlijke manier wil gaan sporten!
 • Avatar Ariene de Groot ★★★★★ 5 maanden geleden
  Leuke, afwisselende en effectieve Small Group Trainingen! Veel mogelijkheden om te trainen dus makkelijk aan te passen aan je agenda. Erik is een erg fijne en professionele trainer. Kan je iets niet door een blessure o.i.d.? Dan heeft heeft … More zo een alternatief verzonnen. Bovendien zijn de trainingen erg gezellig. Het is dat ik verhuisd ben, anders was ik zeker bij Fithuis blijven trainen.
 • Avatar Dion Boumeester ★★★★★ 4 maanden geleden
  Een hele fijne gym met al het nodige apparatuur voor een goede work-out. Erik heeft veel kennis over krachttraining en je kan altijd bij hem terecht als je vragen hebt over je work-out!
 • Avatar Julia Hofman ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een kleinschalige gym in het centrum. Doordat het kleinschalig is en er een maximaal aantal mensen morgen trainen per keer, is het nooit druk en heb je altijd de juiste materialen voor een goede work-out! Daarnaast zijn de small group trainingen … More erg leuk en afwisselend!
 • Avatar Adri Schouten Van Der Velden-Faber ★★★★★ 4 maanden geleden
  Hiervoor had ik nog nooit aan krachttraining gedaan dus ik vond het dan ook spannend om daar mee te starten. Gelukkig kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen aan de lessen en wordt alles goed uitgelegd. De groepen zijn gezellig en iedereen … More is gemotiveerd.
 • Avatar Melissa Rutten ★★★★★ een jaar geleden
  Wat ik zo fijn vind aan het sporten bij Erik is dat ongeacht of we tijdens de Small group trainingen met zijn tweeën of met z’n achten aan het sporten zijn, Erik altijd voor een fijne sfeer zorgt. Waar ruimte is om vragen te stellen, een … More grapje te maken en hij altijd alert is of je bepaalde oefeningen goed uitvoert. Het is fijn dat Erik altijd met je mee denkt, als een oefening niet prettig is, dan verzint Erik door zijn kennis en ervaring meteen een andere oefening die wel aansluit op je wensen en behoefte.
 • Avatar baskingball988 ★★★★★ een jaar geleden
  Ik train al twee jaar bij Erik en ik kan hem niet genoeg aanbevelen. Hij staat altijd klaar om je te helpen, iets uit te leggen of je een spot te geven, de sessies zijn nooit saai. Voor iemand die nieuw is tot fitness is iemand zoals Erik … More onmisbaar. Echt waar ik kan geen enkel negatief ding bedenken wat ik over m kan zeggen. Toptrainer!
 • Avatar Kelly de Graaf ★★★★★ 11 maanden geleden
  Fithuis is een mooie, kleinschalige gym in het centrum van Hilversum. Erik besteedt veel tijd aan persoonlijke aandacht voor zijn members en heeft veel kennis die hij goed weet over te brengen. De apparaten en spullen in de gym zijn van … More goede kwaliteit en doordat de gym kleinschalig is en er een maximaal aantal deelnemers zijn per groep, is het nooit druk en heb je alles tot je beschikking voor een goede work-out!
 • Avatar Pim Willems ★★★★★ 9 maanden geleden
  Sinds begin 2022 volg ik de PT lessen van Eric. Aan het begin van het traject hebben we besproken wat de doelen zijn en Eric heeft precies de grens gevonden van wat ik kon. Zonder dat ik hier last van kreeg. Nu, na bijna een jaar, merk … More ik dat mijn lichaam gespierder wordt en dat ik sterker ben geworden. Het is fijn dat Eric de oefeningen bedenkt 3n de voortgang bij houdt. Om het kwartaal meten we mijn lichaam op vet en spieren en dit alles geeft mijn inzicht in de vooruitgang.
  Daarnaast zijn de trainingen gezellig, is de gym schoon en voorzien van goede apparatuur en is het, ondanks dat ik alle oefeningen zelf moet doen, toch elke keer weer leuk om te gaan.
 • Avatar Cees Koopman ★★★★★ 7 maanden geleden
  Ik sport nu al zeker een halfjaar bij Fithuis en kan het echt aanbevelen. Fijne sfeer, materiaal altijd beschikbaar en Erik zelf is altijd behulpzaam, geeft goed advies en helpt actief met het opstellen en behalen van mijn doelen.
 • Avatar Bryan Kinsbergen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik sport nu sinds eind mei bij Erik Gouw PT, ik heb van te voren met Erik een aantal doelen besproken en ben hier vanaf het begin hard mee aan de slag gegaan. Ook ben ik een opmaat gemaakt voedingschema van Erik gaan volgen. Door het volgen … More van het voedingschema en de goede en professionele begeleiding heb ik na de eerste twee maanden al flink veel resultaat behaald, ben namelijk maar liefst 10kg aan “vet” kwijtgeraakt. Dit ben ik nu aan het proberen om te zetten naar spiermassa.
  Kort samengevat ben ik super blij dat ik bij Erik Gouw PT terecht ben gekomen!! Voorheen riep ik al jaren dat ik weer wat aan sport wilde gaan doen, echter kwam dit er nooit van. Erik is een motivator, zijn trainingen zijn professioneel en ook heel gezellig! Erik helpt je echt bij het behalen van je doelen, zowel op gebied van sport maar ook op het gebied van levensstijl en voeding! Ik ga nog steeds met veel plezier twee keer per week naar mijn trainingen!!
 • Avatar T. van Straalen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Erik is één van die trainers met duidelijke visie en geeft je de middelen om jouw doel te bereiken. Je bent in meer dan goede handen bij Erik Gouw PT!!!
 • Avatar Guy van den Hazel ★★★★★ 3 jaar geleden
  Erik Gouw is de professional die je zoekt als Personal Trainer. Door zijn enorme kennis van voeding, coaching en mensenkennis kan hij ieder een comfortabel en gepersonaliseerd plan bieden.
 • Avatar Niels ★★★★★ 3 jaar geleden
  Een vriendelijke, professionele en veelzijdige personal trainer. Erik weet echt waar hij het over heeft en hij blijft ook regelmatig polshoogte t.a.v. je vorderingen nemen. Ook helpt hij je bij het aanpassen van je schema waar nodig (ook … More nadat je betaald hebt). Een mate van betrokkenheid die je tegenwoordig niet vaak ziet! Erik is een personal trainer die ik je zeker aan kan raden!
 • Avatar Jan Willem van de Ree ★★★★★ 3 jaar geleden
  Sinds anderhalf jaar train ik één a twee keer per week bij Erik. Voor die tijd ging ik op eigen houtje naar de sportschool. Erik geeft veel persoonlijke aandacht, weet op een relaxte manier te motiveren en heeft verstand van zaken. Ik voer … More daardoor m’n oefeningen technisch beter uit, haal meer uit elk uur trainen en ga vaker sporten. Aanrader dus!
 • Avatar Noella Vandenberg ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik sport sinds 2014 bij Erik en ga al ruim 6 jaar met veel plezier naar de small group trainingen van Erik. Het is een leuke gemotiveerde groep. Ik had het wel bekende probleem sponsor van de sportscholen te zijn en motivatie te vinden … More om naar de sportschool te gaan. Doordat ik bij Erik ben gaan sporten sport ik nu regelmatig iedere week minimaal 2 keer in de week, de trainingen motiveren omdat het een leuke groep is, iedere dag is de training weer anders en heb je last van een blessure geef het aan Erik aan dan wordt daar heel goed rekening mee gehouden en krijg jij eventueel alternatieve oefeningen. Echt een aanrader voel mij veel fitter en sterker!
  Top trainer!
 • Avatar Chantal ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ruim 6 jaar geleden ben ik bij Erik gestart met de bootcamp wat inmiddels is uitgegroeid tot Small Group Training. Door de trainingen leer ik mijn lichaam sterker te maken en wordt gemotiveerd elke training het beste uit mijzelf te halen. … More Naast dat de SGT effectief en inspannend is, is het ook erg leuk om met de groep meiden (en sinds kort ook jongens!) te trainen. Je motiveert elkaar ook om tot het uiterste te gaan. Bovendien is het altijd erg gezellig en wordt er naast hard getraind ook veel gelachen.
  Kortom, de SGT van Erik motiveren mij bewust bezig te zijn met mijn lichaam door te werken aan coditie, kracht en lenigheid! Daarnaast is het erg leuk en uitdagend om in een groep fanatieke (meiden) te trainen onder leiding van Erik!