Personal training Hilversum

Personal training met Erik is de meest intensieve vorm van trainen. Een individuele trainingssessie waarbij alles toegespitst is op jouw specifieke doelen en wensen. Bij deze vorm van trainen is er echt 100% zorg mogelijk voor jouw persoonlijke situatie. Zeker in de private gym; Fithuis. Hier kan alleen op afspraak getraind worden. Erik is gespecialiseerd in krachttraining in combinatie met afvallen/vetpercentage verlagen. Daarom zullen de personal trainingen vooral zijn gericht op krachttraining.

Waarom een personal trainer?

 • Maximaal resultaat
  Personal training is de meest intensieve en effectieve vorm van trainen. Je krijgt één op één begeleiding en individuele aandacht.
 • Volledige focus op jouw doelen
  Jij bespreekt vooraf je doelen. Je personal trainer maakt een trainingsschema en indien gewenst ook een voedingsschema voor je. Daarbij wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen. Denk aan allergieën, eten wat je niet lekker vindt of oefeningen die je niet kunt doen bijvoorbeeld door blessures.
 • Samen met een personal trainer lukt het je wél
  Als het je zelf niet lukt of graag een vliegende start wilt maken helpt een personal trainer jou verder.
 • Een trainer, maar ook een coach
  Het behalen van jouw doelen zal niet voor iedereen vlekkeloos verlopen. Ook tegenslagen zijn onderdeel van jouw proces om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Een personal trainer is niet alleen trainer, maar is ook een coach tijdens jouw proces. Je personal trainer begeleidt je.
 • Een stok achter de deur
  Vaste afspraken en het vooraf opstellen van doelen zorgen voor een stok achter de deur. En je personal trainer motiveert je en helpt je je grenzen op te zoeken.
 • Veilig trainen
  Een verkeerd uitgevoerde oefening kan zorgen voor blessures. Een personal trainer helpt je bij je houding en het op de juiste wijze uitvoeren van oefeningen. Ook op het moment dat je al blessures, andere beperkingen kent met sporten of bijvoorbeeld zwanger bent kan een personal trainer je helpen bij het uitzoeken van de juiste oefeningen die voor jou geschikt zijn en je helpen bij jouw doelen.

Krachttraining

Tijdens de personal trainingen focussen we ons op krachttraining. Door middel van krachttraining zal de vetvrije massa (spiermassa) toenemen. Hierdoor zal de stofwisseling hoger komen te liggen. Als de stofwisseling hoger ligt zal het lichaam meer verbranden, klinkt ideaal toch? In combinatie met het juiste voedingspatroon ga jij je doelen zeker halen.

Persoonlijke aanpak

De specifieke krachttraining die Erik geeft kan voor iedereen een meerwaarde hebben. Bij personal training wordt er extra veel gelet op houding en techniek. Het resultaat hiervan is het leren omgaan en herkennen van de bewegingen en, als je dit als doel hebt, zelf de sportschool in te gaan zonder je af te vragen wat je aan het doen bent. Indien je beperkingen hebt in bepaalde bewegingen weet Erik de oefeningen daarop aan te passen en zo op een meest effectieve manier samen met je trainen.

 

De volgende producten en diensten zitten bij Personal training inbegrepen:

 

Op maat gemaakt voedingsadvies

Trainingsschema op basis van jouw doelen

Metingen (huidplooimeting en omvangmeting)

Persoonlijke begeleiding (altijd bereikbaar voor vragen)

 

Interesse? Neem contact met mij op, of schrijf je hier onder in voor een gratis proefles.

Personal training
vanaf

69,-

Per sessie

Benieuwd of personal training wat voor je is?

Wil je graag ontdekken of Erik jou kan helpen bij het behalen van je doelen? Neem contact op en we spreken je wensen samen door.

 

Duo workout

Personal training met een vriend, vriendin of misschien wel familielid is ook mogelijk en bovendien leuker. Je kunt elkaar aanmoedigen, steunen en het is gezelliger en natuurlijk ook nog eens goedkoper, want je kunt de kosten delen.

 

Meer info over duo personal training vind je hier:


Meld je aan voor een gratis proefles