Voedingsadvies

Een praktisch en realistisch voedingsschema

Ga jij voor een maximaal resultaat? Dan gaan wij samen een uitgebalanceerd voedingsschema opstellen. Samen bepalen we doelen en geef je jouw wensen aan. Of je nu wilt afvallen, je vetpercentage wilt verlagen of je spiermassa wilt vergroten, het maakt niet uit, je voedingspatroon levert een grote bijdrage aan je eindresultaat. Hierbij wordt er vooral gelet op wat je momenteel eet en wat we aan kunnen passen. Daarnaast gaan we vooral voor: praktisch en realistisch!

Voedingsadvies om jouw doelen te behalen

Een passend voedingspatroon zorgt er voor dat je optimaal herstelt van jouw training. Op deze manier kun je tijdens de trainingen optimaal blijven presteren. Bij het opstellen wordt onder andere rekening gehouden met jouw doel(en), lengte, gewicht, leeftijd, vetpercentage, allergieën, medicatie, wat je niet lust, welke gewoontes je wilt blijven hanteren, trainingen en werk frequentie. Het kan zo uitgebreid als jij wilt. Van enkel en alleen een voedingsschema tot aan het leren lezen van etiketten, het kijken naar ingrediënten en zelf bewuste keuzes leren maken voor producten. Een start van je nieuwe levensstijl.

85,-

Voedingschema

Duo workout

Personal training met een vriend, vriendin of misschien wel familielid is ook mogelijk en bovendien leuker. Je kunt elkaar aanmoedigen, steunen en het is gezelliger en natuurlijk ook nog eens goedkoper, want je kunt de kosten delen.

 

Meer info over duo personal training vind je hier:


Meld je aan voor een gratis proefles