Erik Gouw PT verder onder een nieuwe naam!

logo fithuis

Erik Gouw PT verder onder een nieuwe naam!

Erik Gouw PT bestaat bijna zes jaar! In die afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen begeleiden bij hun zoektocht naar balans, in het veranderen van hun levensstijl, in het klaarstomen voor een wedstrijd, maar vooral ook in het alledaags fit worden. Ik ben dankbaar voor alle ervaringen die ik heb mogen opdoen. Ik heb mijzelf kunnen
ontwikkelen en mijn bedrijf laten groeien. De tijd voelt dan ook rijp voor een nieuwe stap.

Bij deze kondig ik met trots aan dat ik verder ga onder een nieuwe naam: Fithuis. De verandering van Erik Gouw PT naar Fithuis is vanaf juni 2021 doorgevoerd..

De keuze voor een nieuwe naam doet recht aan de ambities die ik heb met mijn bedrijf. Een nieuwe naam is natuurlijk even wennen, maar geen zorgen, we gaan op dezelfde manier verder als je van mij gewend bent. Dezelfde diensten (zelfs met een uitgebreider aanbod voor onder andere de small group trainingen in een volgende fase) en dezelfde werkwijze. Personal training zoals personal training hoort te zijn: persoonlijk. Waarbij we streven naar het halen van jouw doelen. Niet alleen voor de korte termijn, maar vooral met focus op het behouden van resultaten en het doorzetten op lange termijn.

Ik heb de afgelopen maanden regelmatig overwogen om iets met mijn eigen naam te blijven doen, maar na het schrijven van mijn businessplan voor de komende jaren blijkt de keuze voor een andere naam passender. De grootste reden om niet verder te gaan onder Gouw is de associatie met gauw. Mijn diensten en werkwijze zijn gefocust op de
lange termijn. Je leven veranderen gaat niet in een paar weken en die associatie wil ik ook niet wekken. Zodra je start met sporten en bewuste voedingskeuzes gaat maken, zal je op korte termijn resultaat zien en dat is fijn, maar het belangrijkste (en vaak moeilijkste) is het resultaat op lange termijn resultaat behouden.

Onder de naam Fithuis hoop ik wederom ontzettend veel mensen te mogen helpen bij hun zoektocht, uitdagingen en worstelingen.

Stay tuned!

Erik Gouw
info@erikgouwpt.nl