Erik Gouw - Personal trainer Fithuis

Over Erik Gouw

Personal trainer Erik Gouw is gedreven en haalt tijdens de trainingen het beste uit jou. Zeker in combinatie met bijpassend voedingsschema en trainingsschema kan hij zorgen voor een optimaal resultaat. Samen werken aan jouw persoonlijke doelen. Are you ready to get fit?

 

Personal trainer Hilversum

In juni 2021 richtte Erik Gouw ‘Fithuis’ op. Wat ging daaraan vooraf?

 

Erik Gouw is geboren op 15 september 1992 in Hilversum. Van jongs af aan is hij bezig met sport en verbetering van zijn eigen prestaties. Niet vreemd dus dat hij koos voor de richting Personal Training als specialisatie van de opleiding Sport & Bewegen. Na deze opleiding met succes te hebben afgerond is hij als Personal Trainer begonnen bij Van Hellemond Sport in Hilversum.

 

Vanaf oktober 2012 tot februari 2014 werkte hij bij DeRuiterPT waar hij ervaring opdeed door; bootcamp, small group trainingen, duo trainingen en personal trainingen te verzorgen in combinatie met het schrijven van voedingsadviezen en mensen hierin te begeleiden.

 

Sinds februari 2014 is Erik Gouw voor zichzelf begonnen als Personal Trainer in Hilversum, ’t Gooi en omstreken. Hij richtte ‘Erik Gouw PT’ op en begon zijn avontuur binnen Basic Fit. Na een snelle ontwikkeling zette hij zijn dromen voort bij Dudok Gym tot begin 2021.

 

Voedingscoach

Geïnteresseerd en gedreven als hij is, ontstond de behoefte om zich meer te verdiepen in voeding. Hij heeft de cursus voedingsleer afgerond en heeft zich sindsdien steeds meer bezig gehouden met het opstellen van voedingsschema’s. Elk lichaam is anders en elk individu heeft andere wensen en doelen. Hij weet als geen ander de wensen en doelen om te zetten in passende voedingsschema’s en bijbehorende trainingsschema’s. Geen ingewikkelde schema’s, maar praktisch.

 

Om zichzelf te blijven ontwikkelen begon Erik met de PT- Course van Menno Henselmans (Bayesian PT- Course). Dit is een internationale personal training cursus van een half jaar waarin Erik zich ook mengde met verschillende mensen over de hele wereld. Niet alleen de cursus zelf, maar ook de uitwisseling van ervaringen over de wereld gaf hem nieuwe inzichten. Op deze manier blijft hij nauw aangesloten bij alle ontwikkelingen op het gebied van onder andere: het optimaliseren van voeding, functioneel trainen en het leren atleten te begeleiden voor een wedstrijd of fotoshoot.

Volg Erik