Online fitness coach

Op zoek naar een personal trainer, maar niet de kosten daarvan? Erik kan jouw online fitness coach zijn. Dit is de uitkomst! Erik kan aan de hand van een vragenlijst naar je huidige voedingspatroon kijken. Hiermee wordt er rekening gehouden met producten die je niet lust of waar je wellicht allergisch voor bent en kan Erik jouw voedingsschema volledig personaliseren.

Krachttraining online?

Training? Ja, ook online kan Erik je begeleiden met jouw training. Niet alleen door het maken van een trainingsschema, maar ook door middel van een database met veel verschillende oefeningen. Erik geeft je een voedingsadvies en begeleid je hierin online verder. Door de bijhorende bijlages leer je je voeding nog meer optimaliseren. Online begeleiding is ook ideaal voor het controleren en verbeteren van je houding. Door een zelf uitgevoerde oefening op te sturen krijg je feedback op je houding en wat je kan verbeteren.

Zelfstandig sporten

Met een online coach kan je blijven trainen op jou eigen gewenste tijden. Bij online coaching staat zelfstandig sporten centraal. Dit betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. Erik staat altijd voor je klaar. Voor kleine vragen is Erik ook bereikbaar via de app en bij uitgebreidere vragen kun je altijd mailen of bellen.

Interesse? Neem contact op met Erik en ontdekt wat hij voor jou kan betekenen.

Personal training

Weet je nog niet zeker of je geholpen met alleen een online coach? Je bent uiteraard ook van harte welkom in het Fithuis.

 


Meld je aan voor een gratis proefles