Duo personal training Hilversum

Personal training, maar dan met samen met je beste vriend/vriendin of familielid. Hoe leuk is het om samen naar een doel toe te werken en deze ook daadwerkelijk te halen? Je kunt elkaar aanmoedigen, steunen en het is natuurlijk gezelliger. Bijkomend voordeel: het is goedkoper, want je kunt de kosten delen. Erik fungeert als ‘stok achter de deur’ en daarnaast zullen jullie elkaar kunnen motiveren om te trainen en net dat stapje extra te zetten. Jij laat je buddy toch niet in de steek?

Persoonlijke aanpak

Een duo trainingssessie waarbij alles toegespitst is op jouw specifieke doelen en wensen. Bij deze vorm van trainen is er echt 100% zorg mogelijk voor je persoonlijke situatie.

Krachttraining

De specifieke krachttraining die Erik geeft kan voor iedereen een meerwaarde hebben. Bij duo personal training wordt er extra veel gelet op houding en techniek. Het resultaat hiervan is het leren omgaan en herkennen van de bewegingen en, als je dit als doel hebt, zelf de sportschool in te gaan zonder je af te vragen wat je aan het doen bent. Indien je beperkingen hebt in bepaalde gewrichten of spieren weet Erik de oefeningen daarop aan te passen en zo op een meest effectieve manier samen met je trainen. Samen wordt er gekeken naar het huidige voedingspatroon en wat daar aan veranderd kan worden om zo dichter bij je doelen te komen.

 

De volgende producten en diensten zitten bij Duo Personal training inbegrepen:

 

Voor ieder een op maat gemaakt voedingsadvies

Trainingsschema op basis van jouw doelen

Metingen (huidplooimeting en omvangmeting)

Persoonlijke begeleiding (altijd bereikbaar voor vragen)

 

Personal training met een vriend, vriendin of misschien wel familielid is ook mogelijk en bovendien leuker. Je kunt elkaar aanmoedigen, steunen en het is gezelliger en natuurlijk ook nog eens goedkoper, want je kunt de kosten delen.

Duo training

vanaf

40,-

Per persoon

12 weken programma

Krijg jij het zelf niet voor elkaar om een verandering aan te brengen in je leefstijl? Je wilt je eetpatroon veranderen en je sportprestaties verbeteren, maar het lukt je niet om je eigen patronen te doorbreken? Laten we in 12 weken samen aan de slag gaan!

 

Interesse? Ontdek het 12 weken programma.


Heb jij je buddy al gevonden? Plan nu een gratis proeftraining en word enthousiast!