10251937_10203541202865245_4347093232758515778_n

Chantal Klaassen

Vanaf juli 2015 doe ik wekelijks mee aan de small group training bij Erik die hij 5 keer per week geeft. De small group training is erg uitdagend en effectief. Na een paar weken kon ik al vooruitgang merken in bepaalde oefeningen. Ik weet nog goed de eerste keer dat we moesten opdrukken.. Pff, dat ging bijna niet. Als ik zie hoe vaak ik mijzelf nu kan opdrukken ben ik daar heel erg trots op.

Door de small group training leer ik mijn lichaam sterker te maken en word ik elke week opnieuw uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen. Erik is hier erg goed in en laat me net meer doen dan ik denk te kunnen. Elke dag heeft Erik een nieuwe ‘challenge’, dit geeft extra motivatie tijdens het trainen. Eens in de zoveel tijd komt er een oude challenge terug zodat we kunnen inzien of we progressie boeken. Hierbij merk ik dat ik sneller, sterker en leniger word. Doordat Erik dit noteert kunnen we kijken in hoeverre we vooruit gaan, dit geeft me een goed gevoel en weet ik weer even waarvoor ik het allemaal doe.

Kortom, de small group training bij Erik motiveren mij om bewust bezig te zijn met mijn lichaam door te werken aan mijn conditie, kracht en lenigheid. Daarnaast is het erg leuk en uitdagend om in een groep te trainen met fanatieke meiden onder leiding van Erik.

Naast dat de small group training effectief en erg inspannend is, vind ik het ook erg leuk om in een groep te trainen. Als iemand er even doorheen zit, is er altijd wel iemand die de ander er doorheen sleept. Bovendien is het altijd erg gezellig en wordt er naast het harde trainen ook veel gelachen.

 

Voor meer informatie over de small group training kijk hier:

https://fithuis.nl/training/small-group-training/

Datum
Categorie
Afvallen, Uithoudingsvermogen
Tags
Afvallen, bootcamp
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.